06 130 241 55 info@wiersmadvies.nl

Hypotheken

Onafhankelijk hypotheekadvies. Eerlijk, transparant en persoonlijk. Met keuze uit bijna 40 geldverstrekkers.

Afspraak maken

Hypotheekadvies

Huis aangekocht? Van harte gefeliciteerd! Vanaf nu komen er veel zaken op u af die u moet gaan regelen. Voor het financiële deel neem ik u dat graag uit handen. Ook wat betreft de benodigde verzekeringen kan ik een rol voor u spelen.

Door mijn jarenlange ervaring in de financiële sector ben ik in staat een perfect hypotheekadvies te geven. Hierbij gaan we uiteraard voor de beste optie. Ik heb de keuze uit ongeveer 40 geldverstrekkers dus daar gaan we altijd uitkomen.

Startershypotheek

De aankoop van uw eerste woning is een spannend moment! Ik zet graag de financiële mogelijkheden voor u op een rijtje. Open, eerlijk en transparant. Zo kunt u straks ontspannen genieten van uw eigen woning.

Nieuwe woning?

Heeft u een nieuwe woning op het oog? Of bent u van plan te gaan verhuizen? Ik reken graag de financiële mogelijkheden voor u uit zodat u straks comfortabel kunt wonen.

Hypotheek oversluiten

De huidige rentestand is extreem laag. Het kan daarom interessant zijn uw bestaande lening over te sluiten. Dit kan zowel bij uw huidige geldverstrekker maar wellicht is het voordeliger uw bestaande hypotheek bij een andere geldverstrekker onder te brengen.

Lagere maandlasten

Nieuwsgierig of uw hypotheeklasten ook lager kunnen? Met de huidige lage rentestand is het verstandig om de mogelijkheden uit te rekenen. Neem contact met mij op voor en vrijblijvend gesprek. Dan reken ik de opties voor u uit.

Contact

Wilt u een hypotheek afsluiten of financieel advies? Of wilt u een second opinion over uw bestaande situatie? Wij komen graag met u in contact!

Wiebe Wiersma

Jan Binneslaan 2a
9231 CB Surhuisterveen

Contactformulier

Call Now Button