06 130 241 55 info@wiersmadvies.nl

Hypotheken

Onafhankelijk hypotheekadvies. Eerlijk, transparant en persoonlijk. Met keuze uit bijna 40 geldverstrekkers.

Afspraak maken

Hypotheekadvies

Huis aangekocht? Van harte gefeliciteerd! Vanaf nu komen er veel zaken op u af die u moet gaan regelen. Voor het financiële deel neem ik u dat graag uit handen. Ook wat betreft de benodigde verzekeringen kan ik een rol voor u spelen.

Door mijn jarenlange ervaring in de financiële sector ben ik in staat een perfect hypotheekadvies te geven. Hierbij gaan we uiteraard voor de beste optie. Ik heb de keuze uit ongeveer 40 geldverstrekkers dus daar gaan we altijd uitkomen.

Startershypotheek

De aankoop van uw eerste woning is een spannend moment! Ik zet graag de financiële mogelijkheden voor u op een rijtje. Open, eerlijk en transparant. Zo kunt u straks ontspannen genieten van uw eigen woning.

Nieuwe woning?

Heeft u een nieuwe woning op het oog? Of bent u van plan te gaan verhuizen? Ik reken graag de financiële mogelijkheden voor u uit zodat u straks comfortabel kunt wonen.

scheiden

Scheiden of uit elkaar?

Bij een scheiding zal er nagedacht moeten worden over de bestaande woonsituatie. Bijvoorbeeld of een van jullie beiden in de woning kan blijven wonen. Ik reken het graag voor jullie uit.

Hypotheek oversluiten

De huidige rentestand is laag. Het kan daarom interessant zijn uw bestaande lening over te sluiten. Dit kan zowel bij uw huidige geldverstrekker maar wellicht is het voordeliger uw bestaande hypotheek bij een andere geldverstrekker onder te brengen.

Lagere maandlasten

Nieuwsgierig of uw hypotheeklasten ook lager kunnen? Met de huidige rentestand is het wellicht verstandig om de mogelijkheden uit te rekenen. Neem contact met mij op voor en vrijblijvend gesprek. Dan reken ik de opties voor u uit.

verduurzamen

Verduurzamen?

Het verduurzamen van uw woning kunt u voordelig financieren met een hypotheek. Ook zijn er andere financiële opties. Al deze mogelijkheden bespreken we tijdens het adviesgesprek.

verbouwen

Verbouwen

Bent u van plan om uw woning te verbouwen maar kunt of wilt u daarvoor niet uw spaargeld aanspreken? Kies er dan voor om uw investering te financieren met een hypothecaire lening. Wellicht kunt u uw bestaande hypotheek verhogen voor deze verbouwing. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden.

hypotheek meenemen

Hypotheek meenemen

Gaat u binnenkort verhuizen en hebt u momenteel een voordelige hypotheek op uw huidige woning met een gunstige rente? Dan kunt u overwegen om uw huidige hypotheek te behouden. De diverse mogelijkheden nemen we graag samen met u door.

hypotheek voor ondernemers

Hypotheek voor ondernemer

We horen regelmatig dat ondernemers moeite hebben met het afsluiten van een hypotheek. Toch valt dit in de praktijk best mee. Zo kunt u vaak al een hypotheek krijgen wanneer u nog maar twaalf maanden ondernemer bent. Bent u ondernemer of zzp-er? Dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden rondom uw particuliere woningfinanciering.

Contact

Wilt u een hypotheek afsluiten of financieel advies? Of wilt u een second opinion over uw bestaande situatie? Wij komen graag met u in contact!

Wiebe Wiersma

Jan Binneslaan 2a
9231 CB Surhuisterveen

Contactformulier

Call Now Button