06 130 241 55 info@wiersmadvies.nl

Hypotheekadviseur Damwoude

Onafhankelijk hypotheekadvies. Eerlijk, transparant en persoonlijk. Met keuze uit meer dan 40 geldverstrekkers.

Afspraak maken

Hypotheekadviseur Damwoude

Voor een hypotheekgesprek hoeft u niet meer naar een bank. Tegenwoordig kiest u voor uw eigen onafhankelijke intermediair bij u in de buurt. Die biedt u de keuze uit tientallen geldverstrekkers. Welkom bij WiersmAdvies, de onafhankelijke hyportheekadviseur voor Damwoude!

Tot voor kort was het hoofdkantoor van Rabobank Noordoost Friesland nog gevestigd in Damwoude. Na het samengaan met Rabobank Drachten is het kantoor verkocht en wordt het kantoor nu als verzamelgebouw gebruikt. Momenteel wordt er steeds meer gebruik gemaakt van het onafhankelijks advieskantoor. Rabobank heeft ook besloten dat hun hypotheken via het onafhankelijk intermediair verkocht mogen worden. WiersmAdvies biedt daarom tegenwoordig ook de hypotheken van de Rabobank. En daar profiteert ú van!

Over Damwoude

Damwoude (Damwâld) is een gezellig dorp met bijna zesduizend inwoners, dat beschikt over een goed voorzieningenniveau met een overdekt winkelcentrum, diverse sportaccommodaties, gemeentehuis en huisartsenpraktijk. De basisschool is sinds kort samen met de sporthal in de de nieuwe Campus Damwâld gevestigd. Vanuit het dorp bent u binnen enkele minuten op de centrale as richting Drachten, Heerenveen en Leeuwarden.

De onafhankelijk hypotheekadviseur

Gaat u een woning kopen in Damwoude? Wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten? In beide gevallen bent u bij WiersmAdvies aan het juiste adres. Wij bieden u een goed hypotheekgesprek op maat. WiersmAdvies is de onafhankelijk hypotheekadviseur bij u in de buurt en wij advieseren en bemiddelen voor vrijwel alle geldverstrekkers. Ook voor de grootbanken als Rabobank, ING en ABN. U hoeft dus niet zelf bij deze banken te shoppen, maar kunt al dat werk aan ons overlaten. Zo weet u zeker dat u het beste en goedkoopste aanbod krijgt. Wij kijken verder dan alleen de laagste rente. Zo onderzoeken wij bijvoorbeeld ook of u uw hypotheek kunt meeverhuizen. Ook kijken wij of uw rente meedaalt als de onderpandbelasting lager wordt, en checken wij of onbeperkt en boetevrij kunt aflossen. Op al deze vragen hebben wij het juiste antwoord.

Hypotheekadviseur kosten

Als onafhankelijk hypotheekadviseur hanteren wij scherpe en marktconforme adviestarieven. Maar nog belangrijker, we zoeken voor u de voordeligste hypotheek in de markt. En daar heeft u elke maand weer profijt van! De nadruk ligt vaak teveel op de éénmalige adviestarieven, terwijl juist de te betalen maandlasten veel belangrijker voor u zijn. Wij hanteren daarom 1 vast tarief en werken niet met “vanaf” prijzen of onderhoudsabonnementen. Dat geldt ook voor alle aanverwante producten zoals overlijdensrisicoverzekering of woonbeschermers. Ook daar zitten bij ons geen extra advies-/bemiddelingskosten aanvast. Met andere woorden, wij staan niet alleen voor een goed advies, maar ook voor een voordelig advies zonder verborgen kosten.

Ons kantoor

Sinds een aantal jaren is ons kantoor te vinden in Surhuisterveen en sinds kort ook in De Westereen. U bent daar van harte welken, maar wij komen desgewenst ook graag bij u thuis in Damwoude. Dat kan overdag, maar ook ’s avonds; wij passen ons graag aan uw agenda aan. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Natuurlijk is videobellen ook een optie, al merken wij in de praktijk dat klanten toch liever “echt” aan tafel willen zitten.

Uw hypotheekadviseur in Damwoude

Bij WiersmAdvies staan wij voor een eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies:

  • dichtbij, laagdrempelig en gemakkelijk te bereiken.
  • persoonlijk, open en recht door zee.
  • gemakkelijk bereikbaar via telefoon, WhatsApp en mail. En dat niet alleen tijdens kantooruren.
  • wij ontvangen u graag op ons kantoor, maar spreken ook niet zo lief bij u thuis af. Een afspraak is zo gemaakt via deze link.

Kunt u niet wachten en wilt u alvast een indicatie van wat u maximaal kunt lenen, dan kunt u dat via deze link doen op de site van de Rabobank. Kortom uw hypotheekadviseur voor Feanwalden is dichtbij!

Waarom een Erkend Hypotheek Adviseur?

Voor een goed en degelijk hypotheekgesprek kiest u het best een erkend Hypothecair Planner. Dan bent u verzekerd van een passend hypothecair advies. De kennis van uw adviseur is altijd up-to-date. Bovendien wordt het advies volledig op uw persoonlijke situatie toegespitst. Maatwerk dus!

Het keurmerk van de Erkend Hypothecair Adviseur wordt uitgegeven door de NVHP, de Nederlandse vereniging van Hypothecair Planners. De NVHP bevordert de kwaliteit van hypotheekadviezen. Een Erkend Hypothecair Planner is altijd ervaren, heeft wettelijke erkende diploma’s, en volgt jaarlijks verplichte PE-opleidingen. Bovendien bewaakt de NVHP of de Erkend Hypothecair Planner integer handelt. Daarnaast zijn de Erkend Hypotheek Planner onderworpen aan de NVHP Gedragscode

https://www.levenwonen.nl/financieel-adviseur/46265/rg-van-der-veen

Seniorenhypotheek / verzilver hypotheek

Wij horen steeds vaker van ‘ouderen’ dat ze van het bestaan van de seniorenhypotheek of verzilver hypotheek niet afweten. Wij leggen het u graag uit.

Bij de seniorenhypotheek kunt u uw stenen omzetten in bijvoorbeeld een vakantiereis, of een camper. Ook kunt u ervoor kiezen om zorg in te kopen of gewoon wat meer maandelijkse financiële ruimte te creeren. Elke hypotheekvorm heeft weer zijn eigen kenmerken. Deze hypotheekvormen zijn bij verschillende geldverstrekkers verkrijgbaar. Welke het beste bij u past rekenen we u graag voor. Het eerste gesprek is uiteraard vrijblijvend en gratis.

WiersmAdvies adviseert en bemiddelt o.a. voor onderstaande geldverstrekkers:

 

Contact

 

Wilt u een hypotheek afsluiten of financieel advies? Of wilt u een second opinion over uw bestaande situatie? Ik kom graag met u in contact!

Kantoor De Westereen

De Gentiaan 38
9271 LD De Westereen

Contactformulier

Call Now Button