06 130 241 55 info@wiersmadvies.nl

Hypotheekadviseur De Westereen / Zwaagwesteinde

Onafhankelijk hypotheekadvies. Eerlijk, transparant en persoonlijk. Met keuze uit meer dan 40 geldverstrekkers.

Afspraak maken

Hypotheekadviseur De Westereen / Zwaagwesteinde

In De Westereen stond voorheen een kantoor van de Rabobank waar u voor uw hypotheek terecht kon, maar dit kantoor is sinds 2020 gesloten. Tegenwoordig gaat u voor een hypotheekadvies naar een onafhankelijk hypotheekspecialist bij u in de buurt. Deze specialist neemt alle tijd voor u en draagt zorg voor een passende hypotheek. De hypotheekspecialist van WiersmAdvies helpt u graag! Wij kennen uw regio als onze broekzak en spreken uw taal.

De onafhankelijk hypotheekadviseur

Wilt u een woning in De Westereen / Zwaagwesteinde kopen of uw bestaande hypotheek oversluiten? Voor een goed hypotheekgesprek bent u op bij WiersmAdvies het juiste adres. Wij zijn de onafhankelijk hypotheekadviseur bij u in de buurt. WiersmAdvies adviseert en bemiddelt voor vrijwel alle geldverstrekkers. Ook voor de grootbanken als Rabobank, ING en ABN. Uw hoeft dus niet zelf bij deze banken te shoppen. WiersmAdvies doet dat graag voor u zodat u zeker weet dat u het beste en goedkoopste aanbod krijgt. Wij kijken verder dan alleen de laagste rente. Kunt u bijvoorbeeld uw hypotheek meeverhuizen, of daalt uw rente mee als de onderpand belasting lager wordt, of kunt u onbeperkt en boetevrij aflossen. Op al deze vragen hebben wij het juiste antwoord.

Hypotheekadviseur kosten

Wij hanteren scherpe marktconforme adviestarieven. Maar nog belangrijker, we zoeken voor u de voordeligste hypotheek. Iets waar u elke maand weer profijt van heeft. Vaak ligt de nadruk teveel op de éénmalige adviestarieven, terwijl juist de te betalen maandlasten veel belangrijker zijn. Wij hanteren daarom 1 vast tarief en werken dus niet met “vanaf” tarieven en ook niet met onderhoudsabonnementen. Ook aan het afsluiten van de aanverwante producten (zoals overlijdensrisicoverzekering of woonbeschermers) zitten geen extra advies-/bemiddelingskosten vast. Kortom, wij staan niet alleen voor een goed advies maar ook voor een goedkoop advies zonder verborgen kosten.

De Westereen / Zwaagwesteinde (Dantumadiel)

Ons kantoor is sinds een aantal jaren te vinden in Surhuisterveen en sinds kort ook in De Westereen. Naast afspraken op één van onze kantoren komen wij ook graag bij u thuis. Het tijdstip van onze afspraak passen we graag op u aan. Dat is voor ons een heel gewone zaak. Daarnaast is videobellen natuurlijk ook een optie, al merken wij in de praktijk dat veel van onze klanten toch liever nog even “echt” aan tafel willen zitten.

Hypotheekadviseur

WiersmAdvies staat voor onafhankelijk hypotheekadvies in De Westereen. U hoeft u dus niet verder te zoeken, want die hypotheekadviseur heeft u nu gevonden. Wij zijn dichtbij, laagdrempelig en gemakkelijk te bereiken en wij staan voor een persoonlijk advies, open en recht door zee. WiersmAdvies is gemakkelijk bereikbaar via telefoon, WhatsApp en mail. En dat niet alleen tijdens kantooruren. Een afspraak maken op kantoor of bij u thuis is zo gemaakt via deze link. Kunt u niet wachten en wilt u alvast een indicatie van wat u maximaal kunt lenen dan kan dit via deze link doen op de site van de Rabobank.

Kortom; de hypotheekspecialist voor De Westereen is dichtbij!

Waarom een Erkend Hypotheek Adviseur?

Bij een Erkend Hypothecair Planner bent u verzekerd van een hoogstaand en persoonlijk passend hypothecair advies. De kennis van uw adviseur is altijd up-to-date. Het keurmerk wordt uitgegeven door de NVHP. De NVHP is de Nederlandse vereniging van Hypothecair Planners. In hoofdzaak richt de NVHP zich op activiteiten ter verbetering van de kwaliteit van adviezen zoals die door de Erkend Hypothecair planner worden gegeven. Alle Erkend Hypothecair Planners zijn ervaren, hebben geldige wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte PE-opleidingen en de NVHP bewaakt of de Erkend Hypothecair Planner integer handelt. Daarnaast zijn de Erkend Hypotheek Planner onderworpen aan de NVHP Gedragscode

https://www.levenwonen.nl/financieel-adviseur/46265/rg-van-der-veen

Seniorenhypotheek / verzilver hypotheek

Steeds vaker horen wij van ‘ouderen’ dat ze niet van het bestaan van de seniorenhypotheek / verzilver hypotheek afwisten. Wat dit globaal inhoud leest u hieronder. Je hebt deze hypotheek in diverse vormen. De bekendste zijn de verzilverhypotheek, de seniorenhypotheek en het overwaarde plan. Elke vorm heeft weer zijn eigen kenmerken. Deze hypotheekvormen zijn bij verschillende geldverstrekkers verkrijgbaar. Welke het beste bij u past rekenen we u graag voor.

Uw stenen omzetten in een vakantiereis, camper, zorg inkopen of gewoon wat meer maandelijkse financiële ruimte behoort tot de mogelijkheden. Vraag de hypotheekadviseurs van WiersmAdvies naar uw mogelijkheden. Het eerste gesprek is uiteraard vrijblijvend en gratis.

 

WiersmAdvies adviseert en bemiddelt o.a. voor onderstaande geldverstrekkers:

 

Contact

 

Wilt u een hypotheek afsluiten of financieel advies? Of wilt u een second opinion over uw bestaande situatie? Ik kom graag met u in contact!

Wiebe Wiersma

Jan Binneslaan 2a
9231 CB Surhuisterveen

Contactformulier

Call Now Button