06 130 241 55 info@wiersmadvies.nl

Hypotheekadviseur Harkema

Onafhankelijk hypotheekadvies. Eerlijk, transparant en persoonlijk. Met keuze uit meer dan 40 geldverstrekkers.

Afspraak maken

Hypotheekadviseur Harkema

Harkema heeft in het verleden diverse bankkantoren gekend. Deze instellingen hebben zich teruggetrokken uit de meeste dorpen, zo ook uit Harkema.

Waar je vroeger voor een hypotheekadvies naar een bank ging, kun je nu kiezen voor een onafhankelijk hypotheekadviseur uit de buurt. Een adviseur die alle tijd voor u neemt en voor u bij alle geldverstrekkers gaat kijken. De hypotheekadviseur van WiersmAdvies kent uw rayon uit zijn broekzak en past prima bij de nuchtere en no-nonsense instelling van de Harrekieten.

De onafhankelijk hypotheekadviseur

Voor een gedegen hypotheek in Harkema bent u bij WiermsAdvies op het juiste adres. Zij zijn de onafhankelijk hypotheekadviseur die u zoekt. WiersmAdvies adviseert en bemiddelt voor nagenoeg elke geldverstrekker. Ook voor de grootbanken als Rabobank, ING en ABN. Ook bij deze partijen beschikt WiersmAdvies over een directe aanstelling. Uw voordeel is dat niet uzelf meer bij deze banken hoeft te shoppen. WiersmAdvies doet dat graag voor u zodat u weet dat het beste en goedkoopste aanbod krijgt.

Wij kijken verder dan alleen de laagste rente zodat u zeker weet dat u de best hypotheek krijgt. Kunt u bijvoorbeeld uw hypotheek meeverhuizen, daalt u rente mee als de onderpandsbelasting lager wordt, kunt u onbeperkt aflossen of zit u dan met een boete, etc… Doordat wij alle geldverstrekkers vergelijken krijgt u de best passende hypotheek.

Hypotheekadviseur kosten

WiersmAdvies zeer scherpe marktconforme adviestarieven. Maar belangrijker we zoeken voor u de voordeligste hypotheek. Iets waar u elke maand weer profijt van heeft. Vaak ligt de nadruk te veel op de éénmalige adviestarieven terwijl de te betalen maandlasten veel belangrijker zijn.

Wij hanteren 1 vast tarief. Wij werken dus niet met “vanaf” tarieven en ook zeker niet met onderhoudsabonnementen. Ook aan het afsluiten van aanverwante producten zitten geen extra advies/bemiddelingskosten. Kortom, wij staan niet alleen voor een goed advies maar ook voor een goedkoop advies.

Harkema-Achtkarspelen

Wij zijn te vinden in Surhuisterveen (nabij Harkema) in de gemeente Achtkarspelen. Naast afspraken op ons kantoor komen wij daarbij ook graag bij u thuis, ook op een avond. Dat is voor ons een heel gewone zaak. Daarnaast is videobellen natuurlijk ook een optie al merken wij in de praktijk dat de klanten toch liever nog even “echt” aan tafel willen zitten.

Hypotheekadviseur

WiersAdvies staat voor persoonlijk, open en recht door zee. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via telefoon, whatsapp en mail. En dat niet alleen tijdens kantooruren. Een afspraak maken op kantoor of bij u thuis is zo gemaakt via deze link. Kunt u niet wachten en wilt u alvast een indicatie van wat u maximaal kunt lenen dan kan dit via deze link Rabobank-link. Kortom; de hypotheekadviseur voor Harkema vindt u om de hoek.

Waarom een Erkend Hypotheek Adviseur?

Bij een Erkend Hypotheekadviseur bent u verzekerd van financieel advies van hoge kwaliteit. De kennis van uw adviseur is altijd up-to-date. Het keurmerk wordt uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting die is opgericht met het doel u te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend adviseurs zijn ervaren, hebben geldige wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

https://www.levenwonen.nl/financieel-adviseur/81768/w-wiersma

Seniorenhypotheek

Steeds vaker horen wij van ‘ouderen’ dat ze niet van het bestaan van de seniorenhypotheek afwisten. Wat dit globaal inhoud leest u hieronder. Je hebt deze hypotheek in diverse vormen. De bekendste zijn de verzilverhypotheek, de seniorenhypotheek en het overwaardeplan. Elke vorm heeft weer zijn kenmerken. Deze hypotheekvormen zijn bij verschillende geldverstrekkers verkrijgbaar. Welke het beste bij u past rekenen we u graag voor.

Uw stenen omzetten in een vakantiereis, camper, zorg inkopen of gewoon wat meer maandelijkse financiële ruimte is dus waarschijnlijk mogelijk. Vraag de hypotheekadviseur van WiersmAdvies naar uw mogelijkheden. Het eerste gesprek is uiteraard vrijblijvend en gratis.

WiersmAdvies adviseert en bemiddelt o.a. voor onderstaande geldverstrekkers:

 

Contact

 

Wilt u een hypotheek afsluiten of financieel advies? Of wilt u een second opinion over uw bestaande situatie? Ik kom graag met u in contact!

Kantoor Surhuisterveen

Jan Binneslaan 2a
9231 CB Surhuisterveen

Contactformulier

Call Now Button