06 130 241 55 info@wiersmadvies.nl

Hypotheekadviseur Opende

Onafhankelijk hypotheekadvies. Eerlijk, transparant en persoonlijk. Met keuze uit meer dan 40 geldverstrekkers.

Afspraak maken

Hypotheekadviseur Opende

Opende en Surhuisterveen liggen pal naast elkaar. Vanuit het verleden is er niet een rijke bankhistorie in Opende. Voor bankzaken waren ze meer toegewezen op de aanwezigheid hiervan in de omliggende dorpen.

Voor een onafhankelijk hypotheekadvies in Opende gaat u naar WiersmAdvies. Een adviseur die alle tijd voor u neemt en zorg draagt voor een passend hypotheekadvies.

De onafhankelijk hypotheekadviseur

Wilt u een woning in Opende kopen? Een second opinion over uw bestaande hypotheek? Heeft u verbouwplannen of wilt u uw woning verduurzamen? Bij WiermsAdvies bent u met al uw hypotheekvragen op het juiste adres. Zij zijn de onafhankelijk hypotheekadviseur die u zoekt.

Wij kijken verder dan alleen de laagste rente. Kunt u bijvoorbeeld uw hypotheek meeverhuizen, daalt uw rente mee als de onderpandsbelasting lager wordt, kunt u onbeperkt aflossen of zit u dan met een boete, etc… Maar doordat wij alle geldverstrekkers vergelijken krijgt u de best passende hypotheek.

Hypotheekadviseur kosten

WiersmAdvies hanteert zeer scherpe marktconforme adviestarieven. Maar nog belangrijker, we zoeken voor u de voordeligste hypotheek. Iets waar u elke maand weer profijt van heeft. Vaak ligt de nadruk te veel op de éénmalige adviestarieven terwijl de te betalen maandlasten veel belangrijker zijn.

Wij hanteren 1 vast tarief. Wij werken dus niet met “vanaf” tarieven en ook niet met onderhoudsabonnementen. Dus geen verborgen kosten.

Opende-Westerkwartier

Wij zijn te vinden in Surhuisterveen (1 km vanaf Opende) in de gemeente Achtkarspelen. Naast afspraken op ons kantoor komen wij daarbij ook graag bij u thuis, ook op een avond. Dat is voor ons een heel gewone zaak. Daarnaast is videobellen natuurlijk ook een optie al merken wij in de praktijk dat de klanten toch liever nog even “echt” aan tafel willen zitten.

Hypotheekadviseur

WiersmAdvies staat voor persoonlijk, open en recht door zee. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via telefoon, WhatsApp en mail. En dat niet alleen tijdens kantooruren. Een afspraak maken op kantoor of bij u thuis is zo gemaakt via deze link. Kunt u niet wachten en wilt u alvast een indicatie van wat u maximaal kunt lenen dan kan dit via deze Rabobank-link.

Kortom; de hypotheekadviseur voor Opende vindt u in Surhuisterveen.

Waarom een Erkend Hypotheek Adviseur?

Bij een Erkend Hypotheekadviseur bent u verzekerd van financieel advies van hoge kwaliteit. De kennis van uw adviseur is altijd up-to-date. Het keurmerk wordt uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting die is opgericht met het doel u te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend adviseurs zijn ervaren, hebben geldige wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

https://www.levenwonen.nl/financieel-adviseur/81768/w-wiersma

Seniorenhypotheek

Steeds vaker horen wij van ‘ouderen’ dat ze niet van het bestaan van de seniorenhypotheek afwisten. De bekendste zijn de verzilverhypotheek, de seniorenhypotheek en het overwaardeplan. Elke vorm heeft weer zijn eigen kenmerken. Deze hypotheek zijn bij verschillende geldverstrekkers verkrijgbaar. Welke het beste bij u past rekenen we u graag voor.

Kortom; uw stenen omzetten in een vakantiereis, camper, zorg inkopen of gewoon wat meer maandelijkse financiële ruimte is dus waarschijnlijk mogelijk. Vraag de hypotheekadviseur van WiersmAdvies naar uw mogelijkheden. Het eerste gesprek is uiteraard vrijblijvend en gratis.

WiersmAdvies adviseert en bemiddelt o.a. voor onderstaande geldverstrekkers:

 

Contact

 

Wilt u een hypotheek afsluiten of financieel advies? Of wilt u een second opinion over uw bestaande situatie? Ik kom graag met u in contact!

De Ketting 11 9231 AK Surhuisterveen

06 130 241 55

Contactformulier

Call Now Button