06 130 241 55 info@wiersmadvies.nl

Hypotheekadviseur Surhuisterveen

Onafhankelijk hypotheekadvies. Eerlijk, transparant en persoonlijk. Met keuze uit meer dan 40 geldverstrekkers.

Afspraak maken

Hypotheekadviseur Surhuisterveen

Surhuisterveen heeft een rijke historie aan banken. Zo zijn er de afgelopen decennia diverse banken gehuisvest geweest. Namen als Spaar en Voorschotbank, ABN, Frieslandbank en Rabobank zijn bij menig “feanster” bekend.

Vroeger ging je voor een hypotheekadvies naar een bank. Maar waar kun je tegenwoordig het beste heen voor een hypotheekadvies? Inderdaad, niet meer bij de traditionele bank, voor zover ze nog aanwezig zijn, maar naar een onafhankelijke hypotheekadviseur. Een adviseur die alle tijd voor u neemt en voor u bij alle geldverstrekkers gaat kijken.

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Surhuisterveen

Voor Surhuisterveen en omstreken bent u bij WiermsAdvies op het juiste adres voor een hypotheekadvies. Zij zijn de onafhankelijk hypotheekadviseur die u zoekt. WiersmAdvies adviseert en bemiddelt voor nagenoeg elke geldverstrekker. Ook voor de grootbanken als Rabobank, ING en ABN. Ook bij deze partijen beschikt WiersmAdvies over een directe aanstelling. Uw voordeel is dat uzelf niet meer bij deze banken hoeft te shoppen. WiersmAdvies doet dat graag voor u zodat u weet dat het beste en goedkoopste aanbod krijgt.

Wij kijken verder dan alleen de laagste rente zodat u zeker weet dat u de best hypotheek krijgt. Kunt u bijvoorbeeld uw hypotheek meeverhuizen, daalt u rente mee als de onderpandsbelasting lager wordt, kunt u onbeperkt aflossen of zit u dan met een boete, etc… Doordat wij alle geldverstrekkers vergelijken krijgt u de best passende hypotheek.

Wat kost een hypotheekadviseur in Surhuisterveen

Ons adviestarief is marktconform. Maar doordat wij echt op zoek gaan naar de beste hypotheekvariant is de besparing op uw maandlast dusdanig dat u de eenmalige advieskosten ruimschoots terugverdiend. Wij hanteren daarnaast 1 vasttarief. Wij werken dus niet met “vanaf” tarieven en ook zeker niet met onderhoudsabonnementen. Ook aan het afsluiten van aanverwante producten zitten geen extra advies/bemiddelingskosten. Kortom, wij staan niet alleen voor een goed advies maar ook voor een goedkoop advies.

Surhuisterveen-Achtkarspelen

Wij zijn te vinden in Surhuisterveen in de gemeente Achtkarspelen. Ons speelveld is de drie noordelijke provincies maar ligt hoofdzakelijk tussen Groningen en Leeuwarden. Wij komen daarbij ook graag bij u thuis, ook op een avond. Dat is voor ons een heel gewone zaak.

Hypotheekadviseur

WiersmAdvies staat voor persoonlijk, open en recht door zee. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via telefoon, whatsapp en mail. En dat niet alleen tijdens kantooruren. Een afspraak maken op kantoor of bij u thuis is zo gemaakt via deze link. Kunt u niet wachten en wilt u alvast een indicatie van wat u maximaal kunt lenen dan kan dit via deze link.

De hypotheekadviseur van Achtkarspelen in Surhuisterveen is u graag van dienst.

Waarom een Erkend Hypotheek Adviseur?

Bij een Erkend Hypotheekadviseur bent u verzekerd van financieel advies van hoge kwaliteit. De kennis van uw adviseur is altijd up-to-date. Het keurmerk wordt uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting die is opgericht met het doel u te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend adviseurs zijn ervaren, hebben geldige wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

https://www.levenwonen.nl/financieel-adviseur/81768/w-wiersma

Seniorenhypotheek

Steeds vaker horen wij van ‘ouderen’ dat ze niet van het bestaan van de seniorenhypotheek afwisten. Wat dit globaal inhoud leest u hieronder. Je hebt deze hypotheek in diverse vormen. De bekendste zijn de verzilverhypotheek, de seniorenhypotheek en het overwaardeplan. Elke vorm heeft weer zijn kenmerken. Deze hypotheekvormen zijn bij verschillende geldverstrekkers verkrijgbaar. Welke het beste bij u past rekenen we u graag voor.

Uw stenen omzetten in een vakantiereis, camper, zorg inkopen of gewoon wat meer maandelijkse financiële ruimte is dus waarschijnlijk mogelijk. Vraag de hypotheekadviseur van WiersmAdvies naar uw mogelijkheden. Het eerste gesprek is uiteraard vrijblijvend en gratis.

 

Contact

 

Wilt u een hypotheek afsluiten of financieel advies? Of wilt u een second opinion over uw bestaande situatie? Ik kom graag met u in contact!

Kantoor Surhuisterveen

Jan Binneslaan 2a
9231 CB Surhuisterveen

Contactformulier

Call Now Button