06 130 241 55 info@wiersmadvies.nl

Hypotheekadviseur Westerkwartier

Onafhankelijk hypotheekadvies. Eerlijk, transparant en persoonlijk. Met keuze uit meer dan 40 geldverstrekkers.

Afspraak maken

Hypotheekadviseur Westerkwartier

Hypotheken voor Friesland of Groningen vindt u bij WiersmAdvies. Zij zijn hoofdzakelijk actief in Noordoost Friesland en het Westerkwartier. Uiteraard werken ze ook daarbuiten.

Voor de hypotheekadviseur van het Noorden hoeft u dus niet verder te zoeken. Die hypotheekadviseur heeft u nu gevonden. Lekker dichtbij, laagdrempelig en gemakkelijk te bereiken. Geen callcenters of doorkiesnummers maar direct uw adviseur aan de lijn.

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Wilt u een woning in kopen? of uw bestaande hypotheek oversluiten? of wilt u uw woning verduurzamen? Bij WiermsAdvies bent u op het juiste adres. Zij zijn de onafhankelijk hypotheekadviseur die u zoekt. WiersmAdvies adviseert en bemiddelt voor bijna alle geldverstrekkers.

Wij kijken verder dan alleen de laagste rente. Kunt u bijvoorbeeld uw hypotheekrente meeverhuizen, daalt uw rente mee als de onderpandsbelasting lager wordt, kunt u onbeperkt aflossen of zit u dan met een boete, etc.

Hypotheekadviseur kosten

WiersmAdvies hanteert zeer scherpe marktconforme adviestarieven. Maar nog belangrijker, we zoeken voor u de voordeligste hypotheek. Iets waar u elke maand weer profijt van heeft. Vaak ligt de nadruk te veel op de éénmalige adviestarieven terwijl de te betalen maandlasten veel belangrijker zijn.

Wij hanteren 1 vast tarief. Wij werken dus niet met “vanaf” tarieven en ook niet met onderhoudsabonnementen.

Hypotheek Westerkwartier

Wij zijn te vinden in Surhuisterveen in de gemeente Achtkarspelen (Friesland). Naast afspraken op ons kantoor komen wij daarbij ook graag bij u thuis in het Westerkwartier. Daarnaast is videobellen natuurlijk ook een optie al merken wij in de praktijk dat de klanten toch liever nog even “echt” aan tafel willen zitten

Hypotheekadviseur

WiersmAdvies staat voor persoonlijk, open en recht door zee. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via telefoon, WhatsApp en mail. En dat niet alleen tijdens kantooruren. Een afspraak maken op kantoor of bij u thuis is zo gemaakt via deze link. Kunt u niet wachten en wilt u alvast een indicatie van wat u maximaal kunt lenen dan kan dit via deze link.

Waarom Erkend Hypotheek Adviseur?

Bij een Erkend Hypotheekadviseur bent u verzekerd van financieel advies van hoge kwaliteit. De kennis van uw adviseur is altijd up-to-date. Het keurmerk wordt uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting die is opgericht met het doel u te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend adviseurs zijn ervaren, hebben geldige wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

https://www.levenwonen.nl/financieel-adviseur/81768/w-wiersma

Seniorenhypotheek

Steeds vaker horen wij van ‘ouderen’ dat ze niet van het bestaan van de seniorenhypotheek afwisten. De bekendste zijn de verzilverhypotheek, de seniorenhypotheek en het overwaardeplan. Elke vorm heeft weer zijn kenmerken. Welke het beste bij u past rekenen we graag voor u uit.

Uw stenen omzetten in een vakantiereis, camper, zorg inkopen of gewoon wat meer maandelijkse financiële ruimte is dus waarschijnlijk mogelijk. Vraag de hypotheekadviseur van WiersmAdvies naar uw mogelijkheden. Het eerste gesprek is uiteraard vrijblijvend en gratis.
Kortom; voor een hypotheek in Doezum, Grootegast, Marum bent u bij WiersmAdvies op het juiste adres.

WiersmAdvies adviseert en bemiddelt o.a. voor onderstaande geldverstrekkers:

 

Contact

 

Wilt u een hypotheek afsluiten of financieel advies? Of wilt u een second opinion over uw bestaande situatie? Ik kom graag met u in contact!

Kantoor Surhuisterveen

Jan Binneslaan 2a
9231 CB Surhuisterveen

Contactformulier

Call Now Button