06 130 241 55 info@wiersmadvies.nl

Over WiersmAdvies

Eerlijk en transparant financieel advies van een gecertificeerd adviseur met twintig jaar ervaring in de financiële wereld. Volledig onafhankelijk, gericht op úw belang.

Afspraak maken

Twintig jaar ervaring

Een perfect advies op maat, toegespitsts op uw persoonlijke situatie, dát is wat wij u bieden. Dankzij ruim twintig jaar ervaring kennen wij het klappen van de zweep als geen ander. En daar profiteert ú van.

w

Open

Wij regelen alles in overleg met u. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Eerlijk

Geen verborgen agenda, maar 100% open en eerlijk.

U

Transparant

Al onze tarieven zijn volledig transparant en worden in het eerste gesprek met u doorgenomen.

Wiebe Wiersma FFP

Wiebe Wiersma FFP

Wiebe Wiersma

Bent u op zoek naar een onafhankelijk adviseur voor uw hypotheek? Dan bent u hier op het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bancaire wereld bieden wij u een passend en deskundig advies. Al uw financiële en fiscale zaken zijn bij ons in vertrouwde handen. WiersmAdvies werkt samen met vele geldverstrekkers. U ontvangt altijd de best passende hypotheek voor uw persoonlijke situatie.

Uw hypotheek in begrijpelijk taal

Wij staan voor een perfect hypotheekadvies tegen een zo laag mogelijke maandlast. U ontvangt bovendien een helder advies in begrijpelijke taal. Lees ook eens de vele reviews van onze klanten. Ook als ondernemer of zzp-er bent u hier uiteraard op het goede adres. Bij WiersmAdvies werken we met korte lijntjes en rechtstreeks contact. Bel of Whatsapp mij op 06 130 241 55.

Gecertificeerd

Wij beschikken over alle benodigde opleidingen en certificaten en zijn aangesloten bij de Klachtencommissie Financiële Dienstverlening.

FFP-logoaangesloten-bij-kifid

Contact

Wilt u een hypotheek afsluiten of financieel advies? Of wilt u een second opinion over uw bestaande situatie? Wij komen graag met u in contact!

Wiebe Wiersma

Jan Binneslaan 2a
9231 CB Surhuisterveen

Contactformulier

Call Now Button