06 130 241 55 info@wiersmadvies.nl

Over WiersmAdvies

Eerlijk en transparant financieel advies van een gecertificeerd adviseur met twintig jaar ervaring in de financiële wereld. Volledig onafhankelijk, gericht op úw belang.

Afspraak maken

Twintig jaar ervaring

Door mijn jarenlange ervaring in de financiële sector ben ik in staat een perfect advies te geven. Hierbij gaan we uiteraard voor de optie die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

w

Open

Ik regel alles altijd in overleg met u. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Eerlijk

Geen verborgen agenda, maar 100% open en eerlijk.

U

Transparant

Al mijn tarieven zijn volledig transparant en worden in het eerste gesprek met u doorgenomen.

Wiebe Wiersma

Wiebe Wiersma FFP

Wiebe Wiersma FFP

Bent u op zoek naar een onafhankelijke adviseur voor uw hypotheek, verzekering of financiële vraagstuk? Dan kom ik graag met u in contact. Na ruim 20 jaar werkzaam geweest te zijn als financieel adviseur en manager bij de Rabobank, heb ik ervoor gekozen om voor mijzelf te beginnen. Ik sta voor een perfect hypotheekadvies tegen een zo laag mogelijke maandlast. Zo heeft u een vast aanspreekpunt voor al uw financiële vraagstukken en verzekeringen. Alles op één adres, bij één onafhankelijke adviseur. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de bancaire wereld ben ik zeer goed thuis in al uw financiële en fiscale zaken.

Ook voor ondernemers

Bent u ondernemer of zzp-er? Ook dan sta ik graag voor u klaar. Ik regel uw hypotheek en geef advies over arbeidsongeschiktheid. Mijn motto: ‘Het beste voor u als klant eruit halen”.

Ik beschik over alle benodigde certificaten en ben aangesloten bij de Klachtencommissie Financiële Dienstverlening.

FFP-logoaangesloten-bij-kifid

 

Contact

 

Wilt u een hypotheek afsluiten of financieel advies? Of wilt u een second opinion over uw bestaande situatie? Ik kom graag met u in contact!

Bezoekadres

Jan Binneslaan 2a
9231 CB Surhuisterveen

Postadres

De Ketting 11
9231 AK Surhuisterveen

Contactformulier

Call Now Button