06 130 241 55 info@wiersmadvies.nl

Verzekeringen

Verzekeringsadvies op maat, toegespitst op uw persoonlijke situatie. U kunt bij ons terecht voor al uw verzekeringen, ook uw arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Afspraak maken

Advies op maat

Bij WiersmAdvies kunt u zich zich snel en voordelig tegen alle soorten risico’s verzekeren. Van woonhuisverzekeringen tot autoschadeverzekering of ongevallenverzekeringen, ik bied onafhankelijk advies over uw verzekeringspakket.

Opstalverzekering

Is uw woning goed verzekerd tegen brand, storm, schade en inbraak? Met een goede woonhuisverzekering (opstalverzekering) beperkt u de financiële risico’s. Wij rekenen graag uit wat het beste verzekeringspakket voor u is. Wij bieden altijd het pakket dat het beste bij uw situatie past.

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering verzekert u de losse spullen in uw huis en tuin, zoals uw laptop, TV en sieraden. Inbraak, brand, schade of diefstal kunnen een hoop ellende veroorzaken, maar een goede inboedelverzekering zorgt er wel voor dat de financiële gevolgen beperkt blijven.

Aansprakelijkheidsverzekering

Verzeker uzelf tegen schades waar u aansprakelijk voor bent. Dat kan snel en eenvoudig met een aansprakelijkheidsverzekering. Wij helpen u met het kiezen van de beste polis.

Autoverzekering

Een autoverzekering is een verplichte verzekering voor iedereen die een auto bezit. Sluit bij ons voordelig en snel een autoverzekering af en profiteer van de beste polis voor uw situatie.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt u voor een financieel vangnet in geval u arbeidsongeschikt raakt. Zo blijft uw inkomen ook bij arbeidsongeschiktheid gewaarborgd.

Rechtsbijstandverzekering

Voorkom hoge kosten als gevolg van een juridisch conflict. Met een rechtsbijstandverzekering bent u altijd verzekerd van deskundige rechtshulp.

Contact

Wilt u een hypotheek afsluiten of financieel advies? Of wilt u een second opinion over uw bestaande situatie? Wij komen graag met u in contact!

Wiebe Wiersma

Jan Binneslaan 2a
9231 CB Surhuisterveen

Contactformulier

Call Now Button